home Contact office@eurofil.ro
 

 

LUBRIFIANT DE TEHNOLOGIE INALTA

Pentru uz general in industria alimentara
1. Descriere Produs
Lubrefiant, protectie la coroziune si agent de curatare folosibit pentru uz alimentar chiar si la contactul temporar ce nu poate fi evitat cu produsele alimentare, are agreement NSF H1 registered (N 136783)
2. Cum actioneaza
Este un produs de inalta tehnologie care is mentine calitatile, nu devine rasinos si este produs numai din ingrediente inregistrate NSF H1. Formeaza un film omogen lubrifiant care scoate umiditatea si protejeaza impotriva coroziunii pe o perioada indelungata de timp. BRUNOX Lubri-Food realizeaza penetrarea materialului pe care este aplicat garantind astfel reducerea frecarilor. Poate fi folosit de asemenea la curatarea depunerilor de piatra si la degriparea diferitelor angrenaje.
3. Zonele de aplicare
La toate utilajele si angrenajele echipamentelor din industrial alimentara si de bauturi, la intretinere liniilor de prelucrare si productie si a echipamentelor de ambalat si imbuteliat. Poate fi folosit si de producatorii echipamentelor si pieselor pentru industrial alimentara.
4. Scopul Utilizarii
Reducerea frecarilor si a uzurilor din la angrenajele si partile in miscare ale echipamentelor, cresterea astfel a vietii pieselor de uzura si de schimb si a intregului echipament / utilaj.
5. Cum se aplica

ATENTIE !!! aveti in vedere deconectarea de la alimentarea electrica a echipamentului / utilajului inainte de aplicarea BRUNOX Lubri-Food 

Aplicati un start subtire si lasati timp pentru ca BRUNOX Lubri-Food sa actioneze

Alpicati doar cantitatea necesara de BRUNOX Lubri-Food care sa conduca la rezultatul dorit. Stergeti excesul de produs cu o material textile.

Este de preferat ca BRUNOX Lubri-Food sa stea in contacta cu produsele alimentare cat de putin se poate chiar daca reglementarile oficiale NSF H1 permit acest lucru.

Va rugam consultati si fisa de siguranta a produsului.

6. Plaja de aplicare
Productie de alimente si bauturi, agricultura, restaurante and hoteluri precum si la fabricantii de echipamentesi utilaje pentru acest sector.

Temperatura de lucru: -20 C up to 125 C (up to 155 C  timp scurt)

7. Depozitare
Termen de depozitare nelimitat la temperature camerei. Protejati de la expunerea indelungata la razele soarelui sau temperaturilor inalte. PERICOL DE EXPLOZIE la depozitare la temperaturi mai mari de 50 C !
8. Compatibilitate Mediu
Foarte buna:

- fara miros
- fara culoare
- nu contine acizi, silicon sau teflon.
- Spray ul nu este toxic BAGT-Nr. 611500
- fara  FCKW,  se utilizeaza pentru presiune CO2
- Sigur pentru utilizarea pe lemn, suprafete vopsite, caiciuc, plastic si metale. Daca sunt indoieli se recomanda un test la fata locului

9. Mod de Ambalare
  • Industrial : bidoane 5 l
  • Spray:100ml, 400 ml
10. Informatii Tehnice
Culoare incolor
Densitate 0.83
Punct de aprindere (container inchis) 73 C
Densitatea Vapourilor(solvent/air 1) 5,8
Lubefiere 25 N/mm2
Proprietatile filmului lubrefiant
- Temperatura -20 C up to 125 C (up to 155 C short time)
- Grosime Film approx. 3-4 my
- Punct de Pour -20 C
- Punct de aprindere (container deschis) 178 C
- viscozitatea cinematica (20 C) 85 mPa.s
(40 C) 28 mPa.s
Greutate Specifica (20 C) 0,88

 

Un produs de calitate al :

BRUNOX AG, Etzelstrasse 4, CH-8730 Uznach/SG

Informatiile de mai sus sunt date cu buna credinta Ele sunt rezultatul experimentelor de laborator reaizate in labortoarele BRONOX in in baza cunoztintelor acestora la acest moment. Datele tehnice prezentate pot varia functie de tipul de utilizare al produsului si de conditiile de la locul aplicarii produsului unde BRONOX nu are nici un control. In cazuri ca acesta este recomandat realizarea unui test de catre beneficiar. In aceste conditii, garantia BRUNOX este limitata la calitatile produsului in sine.
 
 
 

 

 

incalzire pardoseala, incalzire prin pardoseala, incalzire in pardoseala, incalzire electrica, incalzire complementara, incalzire totala, degivrare jgheaburi si burlane, degivrare suprafete exterioare, degivrare rampe, dezghet, protectie la inghet, protectie inghet, prevenire inghet, insotire conducte, insotiri conducte, topirea ghetii, prevenirea inghetului, cabluri incalzitoare, rezistente incalzitoare, cablu incalzitor, rezistenta incalzitoare, depozite frigorifice, protectie rezevoare, sere, ferme de animale, sisteme de incalzire, covorase incalzitoare, covoras incalzitor, termostate, banda de fixare

Cabluri incalzitoare - degivrare - termostate - covorase incalzitoare -  degivrare rampe si suprafete exterioare - prevenirea inghet in jgheaburi, burlane si zone acoperis - sisteme producere biocid - dezinfectare piscine - injectoare proportionale non-electrice - lubrifianti pentru industria alimentara - echipamente si accesorii pentru instalatii - robineti presetare